Contact
Adresa: Str. Cercului nr.6, bloc 5-7, sc.B, parter, ap. 39, sector 2, Bucuresti
Telefon: 021-6191616
Email: info@drdumitrasc.ro
Email: drdumitrasc@yahoo.com
Smiling patient at the dentist

sld2

sld3

SERVICII

ESTETICA DENTARA

Sistemul de albire White Kiss da rezultate remarcabile dupa doar doua sedinte de tratament in cabinet. Procedura este simpla, lipsita de disconfort pentru pacient si se realizeaza in timp redus. Rezultatul este garantat pentru 3-4 ani.

IMPLANTOLOGIE

O metoda moderna de tratament prin care pastrati integritatea dintilor alaturati, fara implicarea acestora in viitoarea lucrare protetica. Astfel se obtine o estetica a dintelui si gingiei asemanatoare dintelui natural. Este recomandat pacientilor nevoiti sa poarte proteze mobile.

RADIOLOGIE

Va oferim sistefii pame speciale de prevenire a efectelor nocive ale radiatilor ionizante asupra organismului. Realizam si radiografii panoramice, necesare evaluarii starii de sanatate dentara a dintilor si pentru realizarea implantelor.

PROFILAXIE

Va oferim masuri medico-sanitare in vederea prevenirii aparitiei si raspandirii bolilor dentare. Recomandam o atentie deosebita igienei dentare, avand in vedere ca tratamentul ulterior aparitiei bolilor este mult mai costisitor.

CHIRURGIE DENTARA

Dispunem de personal specializat in proceduri chirurgicale complexe, realizate la cele mai inalte standarde si cu o grija deosebita fata de pacienti.

ENDODONTIE

Endodontia se ocupa cu preventia, diagnosticarea si tratarea afectiunilor nervului gingival. Nervul sau “pulpa“ dintelui se poate inflama dintr-un numar mare de motive, de aceea necesita o atentie sporita.

PROTETICA

DentArt’96 va ofera servicii de corectare si intretinere a unei danturi frumoase si functionale. Gama noastra include reconstructii in cazul pierderii unuia sau mai multor dinti, al deficientelor smaltului sau a inglabenirii dintilor.

SERVICII MEDICALE PENTRU COPII

Acordam o grija deosebita pacientilor nostri copii. Personalul nostru specializat este pregatit pentru prevenirea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor care pot aparea in dantura copilului.

ODONTOTERAPIE

Odontoterapia se ocupa cu tratarea si ameliorarea cariilor dentare. In lipsa unui tratament adecvat, cariile pot duce la distrugerea completa a dintelui, de aceea este recomandata o tratare timpurie.

Sunati acum
Adresa